1091 Budapest, Üllői út 25. IV. em. 422.   Tel: (36) (1) 353-2751   E-mail: titkarsag@ete-net.hu
2019 | 01 | 22

Megrendelés

Tisztelt Olvasó!

Az Energiagazdálkodás című szakfolyóirat a hazai energetikai szakemberek egyik fontos szakirodalmi forrása. Reményeink szerint hozzájárul olvasóink ismereteinek bővítéséhez, a folyamatos szakmai fejlődéshez. Felhívjuk figyelmét, hogy az idén megjelent számainkból ízelítőt találhat honlapunkon, a korábbi év számait pedig teljes egészében olvashatja, hogy a folyóirat sokszínűségéről személyesen is meggyőződhessen.

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület vezetősége elkötelezett a hatékony energiagazdálkodás és a környezetvédelem iránt, így fenntartja az évente hat alkalommal megjelenő szakfolyóirat nyomtatott megjelenését is. A fennmaradáshoz nélkülözhetetlen a kellő számú előfizető.

Amennyiben megtetszik Önnek a lap, s cége, vagy saját nevében az alábbi megrendelőlap felhasználásával előfizeti, megküldjük Önnek az idei előző számokat is.

Ha a folyóirat megnyerte tetszését, tájékoztassa róla kollégáit, ismerőseit is.

Egyúttal felajánljuk Önnek a lapban történő hirdetést is. Szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatos marketing tevékenységénél számítson ránk. Érdeklődése esetén keresse szerkesztőségünket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen vagy az (1) 353-2627-es telefonszámon. 

 

                                                             Tisztelettel:

 

  dr. Zsebik Albin s.k.   Bakács István s.k.
  főszerkesztő   az ETE elnöke

Megrendelőlap letöltése

English
Bejelentkezés

Partnereink