1091 Budapest, Üllői út 25. IV. em. 422.   Tel: (36) (1) 353-2751   E-mail: titkarsag@ete-net.hu
2019 | 02 | 22

Újraindul az Ipari Energiagazdálkodási Szakosztály

 

Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Ipari Energiagazdálkodási Szakosztálya valamikor az Egyesület aktív szervezeti egysége volt. Az elmúlt években azonban passzivitása miatt megszüntetésre került.

A közelmúltban elfogadott Energiahatékonysági törvény és a hozzátartozó feladatok arra ösztönöznek, hogy újraindítsuk a Szakosztály tevékenységét. Rendszeres fórumok szervezésével nyissunk lehetőséget az érdeklődőknek a feladatokhoz kapcsolódó részletek megismerésére, a megvalósítás során szerzett tapasztalatok cseréjére.

A Szakosztály indító rendezvényét 2015. június 30-án 14 órai kezdettel tervezzük. A rendezvényen a szervezéshez kapcsolódó feladatok megbeszélése mellett tájékoztatást adunk az Energiahatékonysági törvényről és az ISO 50001 Energiairányítási Rendszerről.

A rendezvény nyilvános, de regisztrációhoz kötött. Kérjük a Szakosztály iránt érdeklődőket, hogy elérhetőségüket postafordultával adják meg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen. A levélbe azt írják, hogy "Kérek meghívást az ETE Ipari Energiagazdálkodási Szakosztály újraindító rendezvényére".

English
Bejelentkezés

Partnereink